part of renewi
Over ons

Over Shanks

Shanks is een leidend afvalbedrijf georiënteerd op service én duurzaamheid. In België is Shanks één van de vijf grootste industriële spelers op het vlak van milieubeheer. De Groep is opgesplitst in een aantal regio’s en telt meerdere filialen die al decennialang actief zijn op het vlak van afvalbeheer en industriële reiniging.

Onze organisatie

Activiteiten

Shanks biedt u een totaalpakket op het gebied van milieudienstverlening. Ons afvalverwerkingsbedrijf zorgt voor een integrale aanpak, waarbij alle in te zetten middelen optimaal op elkaar worden afgestemd; een uniek totaalpakket op het gebied van verantwoorde milieudienstverlening.

Duurzaamheid

Voor zijn installaties en activiteiten voert Shanks een actief beleid van duurzame ontwikkeling: opvolging en beheersing van de milieu-effecten van de activiteiten en vestigingen, certificatie van de vestigingen op het vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu, inzet voor sociaal welzijn en actieve dialoog met de buurtbewoners.

Shanks en Van Gansewinkel hebben hun krachten gebundeld: RENEWI is vandaag ontstaan.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

28 februari 2017

Vanaf vandaag zijn Van Gansewinkel en Shanks officieel gefuseerd om samen een toonaangevend waste–to-product-bedrijf te vormen: Renewi.

20 februari 2017

Neem met betrekking tot de fusie van Van Gansewinkel en Shanks eens een kijkje op de bijgevoegde video om te zien waarom het tijd is voor iets nieuws.

3 11 10 12 8 9 testing 5 F E C A